ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται αισθητές αλλαγές στο τοπίο – Συννεφιά και βροχή προσεχώς

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται αισθητές αλλαγές στο τοπίο – Συννεφιά και βροχή προσεχώς

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το βράδυ της Κυριακής 26/3, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά,  κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια,  θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Στο εσωτερικό θα παρατηρείται αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι,  ασθενείς, μέχρι 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Δευτέρα 27/3, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 19  στα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς, 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τρίτη 28/3, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος,  με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Την Τετάρτη 29/3 και την Πέμπτη 30/3 αυξημένες κατά διαστήματα νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE