Κατέρρευσαν κτήρια από ισχυρή έκρηξη στη Μ. Βρετανία - Αρκετοί τραυματίες

Κατέρρευσαν κτήρια από ισχυρή έκρηξη στη Μ. Βρετανία - Αρκετοί τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το Μέρσεϊσάιντ της Μ. Βρετανίας, από έκρηξη φυσικού αερίου, που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση κτηρίων και τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων.

Τουλάχιστον δύο άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι 32 τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το BBC. Αμέσως εκκενώθηκαν πολλά σπίτια, ενώ πάνω από 100 άτομα μεταφέρθηκαν σε κοντινή εκκλησία.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις αίτια της έκρηξης, ενώ σύμφωνα με τις αρχές θα χρειαστεί να περάσουν ημέρες προτού μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής.

«Ηταν σαν σεισμός. Σείστηκε ολόκληρο το σπίτι μας», είπε ο Λιου Χόπκινς που ζει κοντά στο σημείο της έκρηξης. 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE