«Aποκαλυπτικά»: Κράζουν τον Πρίαμο υποστηρίζοντας ότι φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Τούρκο παραγωγό της εκπομπής – VIDEO & PICS

«Aποκαλυπτικά»: Κράζουν τον Πρίαμο υποστηρίζοντας ότι φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Τούρκο παραγωγό της εκπομπής – VIDEO & PICS

Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, επέλεξε το Σάββατο (25/3) να ασχοληθεί με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος είναι στενός φίλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ρίχνοντας όμως τα καρφιά τους και στους διαγωνιζόμενους του παιγνιδιού και κυρίως στους «Κύπριους», δηλαδή στον δικό μας, Μάριο Ιωαννίδη Πρίαμο.

Oι πανελίστες της εκπομπής αρχικά ανέλυσαν την κακή ποιότητα του προγράμματος το οποίο έχει αποχαυνώσει Ελλάδα και Κύπρο, ισχυριζόμενοι ότι η εκπομπή τους ήταν αυτή που έφερε στο φως της δημοσιότητας ότι ο παραγωγός του εν λόγω reality είναι Τούρκος και μάλιστα προστατευόμενος του Ερντογάν.

Όπως υποστήριξαν μετά την αποκάλυψη τους η οποία έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, ο Τούρκος παραγωγός άρχισε να φωτογραφίζεται με τους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού για να δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα σπουδαίο.

Αυτό ωστόσο που θέλησαν να τονίσουν στην εκπομπή ήταν το γεγονός ότι στις φωτογραφίες αυτές  φέρονται να ποζάρουν αγκαλιά μαζί με τον Τούρκο παραγωγό, όχι μόνο οι Ελλαδίτες διαγωνιζόμενοι αλλά και Κύπριοι!

Μάλιστα ο Μένιος Φουρθιώτης θέλοντας να υπερτονίσει τον εν λόγω ισχυρισμό ρώτησε εκ νέου: «Έλληνες και Κύπριους; Ο Τούρκος αγκαλιά με τους Κύπριους;».

Δείτε το βίντεο:

 

Πάντως, σύμφωνα με την δική μας έρευνα μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε ο Τούρκος παραγωγός στο instagram, σε καμία από αυτές ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος δεν πόζαρε μαζί του αγκαλιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει αναρτήσει τρεις φωτογραφίες στις οποίες να είναι και ο ίδιος μέσα.

Μια αγκαλιά με τον παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Τανιμανίδη.

Η δεύτερη με την ομάδα των διασήμων.

Και η τρίτη φωτογραφία είναι μια γενική και με τις δυο ομάδες από τα πρώτα επεισόδια του survivor η οποία είναι και η μόνη στην οποία εμφανίζεται ο Μάριος που προφανώς δεν θα σηκωνότανε να φύγει…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE