ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Προσπάθησε να την βιάσει μέρα-μεσημέρι έξω από γνωστή υπεραγορά – Με μπουνιές και κλωτσιές γλίτωσε η 23χρονη

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Προσπάθησε να την βιάσει μέρα-μεσημέρι έξω από γνωστή υπεραγορά – Με μπουνιές και κλωτσιές γλίτωσε η 23χρονη

Απόπειρα βιασμού 23χρονης Ελληνοκύπριας εξετάζει η Αστυνομία.

Σε απόμερο χώρο, πλησίον γνωστής υπεραγοράς στο Παραλίμνι, άγνωστος άνδρας επιχείρησε να βιάσει 23χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Κωνσταντίνου, το περιστατικό έλαβε χώρο γύρω στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου 25/3, σε απόμερο χώραν του Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 23χρονης κοπέλας από χωριό της Επαρχίας Αμμοχώστου, μετέβη στην περιοχή για να παραδώσει κάποια αντικείμενα σε φιλικό της σπίτι στην περιοχή. 

Όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημά της, την πλησίασε άγνωστος άνδρας με σκοπό να την βιάσει. 

Εκείνη αντιστάθηκε στην επίθεση του άνδρα και «απάντησε» με μπουνιές και κλωτσιές για να τον απωθήσει.

Ο άνδρας, από την αντίσταση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου για να εξεταστεί μετά από την συμπλοκή της με τον δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας περιγράφεται γύρω στα 30 ενώ υπολογίζεται πως είναι αλλοδαπός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE