Ο ΑNT1 κόβει την αγαπημένη μας σειρά - Της δίνει ζωή ακόμα λίγο καιρό

Ο ΑNT1 κόβει την αγαπημένη μας σειρά - Της δίνει ζωή ακόμα λίγο καιρό

Θα είναι ακόμα στις οθόνες μας η αγαπημένη σε όλους σειρά του ANT1, προσφέροντάς μας περισσότερο γέλιο και χαρά. Αφού το είχαν μελετήσει καλά, αποφάσισαν να μην την διακόψουν και να συνεχίζουν δυναμικά στον ANT1, περιμένοντας τους με κάτι καινούργιο του χρόνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Tv Cappuccino», ανατροπή στα σχέδια του ANTI όσον αφορά την κωμική σειρά «Mamma Mia» αφού το κανάλι ενημέρωσε εκ νέου τους συντελεστές της πως δεν θα κατεβάσει τα ρολά το Πάσχα αλλά ένα μήνα αργότερα.

Μπορεί η σειρά να μην σημείωνε το υψηλές τηλεθεάσεις στο σύνολο του κοινού, είχε όμως μία ικανοποιητική πορεία στο κοινό 18-44.

Φυσικά η σειρά θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον ANTI  αλλά  θα επιχειρηθεί να γίνει μια νέα πιο … οικογενειακή κωμική σειρά, χωρίς σουρεάλ καταστάσεις για να κερδίσει το σύνολο του κοινού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.