ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακούστηκαν εκρήξεις και μετά ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα ρούχων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακούστηκαν εκρήξεις και μετά ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα ρούχων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ζημιές στην εξωτερική πλαϊνή πόρτα καταστήματος ρουχισμού, προκλήθηκαν μετά από εκρήξεις που ακούστηκαν γύρω στις 3:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/3) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι εκρήξεις φαίνεται να προκλήθηκαν από κροτίδες που τοποθέτησαν νεαροί σε χάρτινα κιβώτια τα οποία ήταν τοποθετημένα στην πλαινή είσοδο του καταστήματος.

Αμέσως επήλθε ανάφλεξη των χάρτινων κιβωτίων τα οποία έκαψαν την πόρτα και τους τοίχους. Για την κατάσβεση της φωτιάς χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ζημιές ευτυχώς είναι μικρές και ανέρχονται γύρω στα 100 ευρώ.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE