Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου στην κεντρική Λιλ

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου στην κεντρική Λιλ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, ανάμεσα τους ένας 14χρονος, φέρεται να τραυματίστηκαν στη Λιλ, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά στο σταθμό Porte d`Arras αργά την Παρασκευή, όπως μεταδίδουν η γαλλική εφημερίδα LeFigaro και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian Today.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Ο έφηβος τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο δράστης φέρεται να τράπηκε σε φυγή. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE