Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου στην κεντρική Λιλ

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από πυρά ενόπλου στην κεντρική Λιλ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, ανάμεσα τους ένας 14χρονος, φέρεται να τραυματίστηκαν στη Λιλ, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κοντά στο σταθμό Porte d`Arras αργά την Παρασκευή, όπως μεταδίδουν η γαλλική εφημερίδα LeFigaro και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian Today.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Ο έφηβος τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο δράστης φέρεται να τράπηκε σε φυγή. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE