Στάχτη και αποκαΐδια έγινε καφενείο - σουβλατζίδικο στην Λευκωσία

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε καφενείο - σουβλατζίδικο στην Λευκωσία

Παρανάλωμα του πυρός έγινε σουβλατζίδικο στη Λακατάμια τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/03.

Συγκεκριμένα, στις 01.53 τα ξημερώματα,  λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε καφενείο το οποίο χρησιμοποιείτο και ως σουβλατζίδικο  στην οδό Κυθρέας  στην Λακατάμια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολης «Λοχία Σπύρου Τταντή» 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.40.

Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών . Από την πυρκαγιά το κτίριο και το περιεχόμενο του καταστραφήκαν ολοσχερώς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE