Νέο κύμα μεταναστών στην Λευκωσία – 7 ανήλικοι εντοπίστηκαν με τις βαλίτσες στο χέρι

Νέο κύμα μεταναστών στην Λευκωσία – 7 ανήλικοι εντοπίστηκαν με τις βαλίτσες στο χέρι

Επτά μετανάστες πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα το βράδυ της Πέμπτης 23/03.

Συγκεκριμένα , λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον δρόμο Λευκωσία – Αστρομερίτη βρίσκεται αριθμός αλλοδαπών οι οποίοι κρατούν ταξιδιωτική τσάντα στο χέρι.

Πρόκειται για επτά ανήλικους, πέντε αγόρια και δυο κορίτσια όλοι από την Σομαλία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ανήλικοι μετανάστες πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές μέσω  της περιοχής του Ακακίου.

Για την υπόθεση, αμέσως ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πολύ πιθανό να μεταφερθούν στο  κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεκαοκτώ μετανάστες πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.