«Πληρωμένη απάντηση» Χάσικου προς Γενικό Ελεγκτή – «Αφού έψαξες στο λεξικό Μπαμπινιώτη για την "ψύχωση" γιατί δεν έψαξες την λέξη…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Πληρωμένη απάντηση» Χάσικου προς Γενικό Ελεγκτή – «Αφού έψαξες στο λεξικό Μπαμπινιώτη για την "ψύχωση" γιατί δεν έψαξες την λέξη…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζεται η «κόντρα» Γενικού Ελεγκτή – υπουργού Εσωτερικών.

«Πληρωμένη απάντηση» έλαβε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, από τον Υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο, όταν ο πρώτος «ανέτρεξε» στο λεξικό του Μπαμπινιώτη για να βρει την λέξη «ψύχωση», παρομοιάζοντας έτσι την στάση του υπουργού προς αυτόν.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, ο Σωκράτης Χάσικος, λέει στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη «Αφού έψαξες στο λεξικό Μπαμπινιώτη για την "ψύχωση" γιατί δεν έψαξες την λέξη "υπηρεσία" οπού θα δεις ότι δεν αφορά "ενοικίαση" κ. Γ.Ε».

Η απάντηση του υπουργού, «έρχεται» μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο γενικός ελεγκτής κατόπιν δηλώσεων του πρώτου. Στην ανακοίνωσή του ο Μιχαηλίδης, ωθούσε τους πολίτες να ανατρέξουν στο λεξικό του Μπαμπινιώτη για να βρουν την λέξη «ψύχωση». Ψύχωση την οποία, όπως αναφέρει ο Γενικός Εκλεκτής, έχει ο Υπουργός Εσωτερικών για αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο λεξικό του Μπαμπινιώτη για την λέξη ψύχωση παραπέμπει τους πολίτες ο ΓΕ σε σχέση με δήλωση του Χάσικου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.