Κατάθεση Σήφη για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας - «Η Σοφία Γρηγορίου ήταν ο ταξιτζής του Μπένη...»

Κατάθεση Σήφη για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας - «Η Σοφία Γρηγορίου ήταν ο ταξιτζής του Μπένη...»

Την θέση ότι ο εκ των κατηγορούμενων για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου του 2016, Μάριος Χριστοδούλου, ήθελε να κάνει κακό στον Αλέξη Μαυρομιχάλη εξέφρασε ο Ιωσήφ Ιωσή, άλλως «Σήφης».

Στην κατάθεσή του που έγινε γνωστή την Τετάρτη (22/03) στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, είχε αναφέρει: «Γνώριζα ότι ο Μπένης ήθελε να κάμει κακό στο Αλεξούι αλλά δεν ξέρω τον λόγο και ούτε ξέρω εάν έχουν διαφορές μεταξύ τους. Δεν ξέρω όμως γιατί να θέλει να κάμει κακό σε μένα ή τον Τσιάκκα».

Σε ερώτηση του ανακριτή της Αστυνομίας είχε αναφέρει ακόμη: «Ο Άλέξης δεν έχει προσωπικό φρουρό ασφαλείας αλλά μπορείς να θεωρήσεις ότι όταν εγώ πάω μαζί του τον προστατεύω αλλά σε καμία περίπτωση δεν με πληρώνει γι΄ αυτό».

Εξάλλου, έκπληξη προκάλεσε η απάντηση που έδωσε αν γνωρίζει την Σοφία Γρηγορίου (επίσης κατηγορούμενη), φιλενάδα του Μάριου Χριστοδούλου άλλως «Μπένη». Είπε όταν ερωτήθηκε: «Ναι την γνωρίζω εξ όψεως μέσω του Μπένη που ήξερα ότι ήταν η φιλενάδα του. Αλλά ποτέ μου δεν την συνάντησα και να μιλήσω μαζί της. Ήταν ο ταξιτζής του Μπένη».

Για τον ίδιο τον «Μπένη» είπε: «Ναι τον γνωρίζω εξ όψεως αλλά δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Ποτέ δεν είχα πάρε δώσει μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE