Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Η άτυχη γυναίκα, την ώρα της επίθεσης, ήταν στον δρόμο και πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, όπου δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο από τον μακελάρη.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η άτυχη Αΐσα, βρέθηκε ξαπλωμένη αναίσθητη στον δρόμο, κάτω από τις ρόδες λεωφορείου.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο πατέρας της είναι Τουρκοκύπριος ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Ισπανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκοκυπριακής καταγωγής η 43χρονη που έχασε τη ζωή της στο Γουέστμινστερ - Πήγε να πάρει τις κόρες της από το σχολείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




