Θα περάσει τα γεράματα στην φυλακή ο καταδικασθείς από την Βάσα Κελλακίου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Θα περάσει τα γεράματα στην φυλακή ο καταδικασθείς από την Βάσα Κελλακίου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Θα γεροκομηθεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα ο καταδικασθείς άντρας από το χωριό της Επαρχίας Λεμεσού.

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδίκασε την Πεμπτη 23/03 το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, 70χρονο από την επαρχία Λεμεσού, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Θυμίζουμε πως στις 17 Μαΐου του 2016, η ΥΚΑΝ πέρασε χειροπέδες στον 70χρονο αφού εντόπισε να καλλιεργεί συνολικά 79 δενδρύλια κάνναβης και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης στα υποστατικά του.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έλεγχο στην οικία του 70χρόνου στη Βάσα Κελλακίου, καθώς και στην οικία του στην πόλη της Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 79 φυτά κάνναβης, ύψους από 2 μέχρι 90 εκατοστά, καθώς και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε πλαστικά δοχεία.

Ανακρινόμενος ο 70χρόνος παραδέχτηκε την κατοχή των ναρκωτικών. Μάλιστα ανέφερε ότι τα ναρκωτικά τα καλλιεργούσε για δική του χρήση, ενώ εδινε και σε φίλους του.

Ο 70χρονος συνταξιούχος, απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 70χρονος παντρεύτηκε και χώρισε 4 φορές, ενώ φημολογείται ότι γιος τους είναι ο περίεργος άνδρας με τα άσπρα που στέκεται συχνά, διαμαρτυρόμενος στα φώτα του «Καλησπέρα» στην είσοδο της Λευκωσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.