Υπόθεση Παντελίδη: Στον εισαγγελέα Μίνα και Φρόσω! Τι αποδείχτηκε;

Υπόθεση Παντελίδη: Στον εισαγγελέα Μίνα και Φρόσω! Τι αποδείχτηκε;

Δικαιώνεται σιγά - σιγά η χαροκαμένη κυρία Αθηνά...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση διέταξε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου, που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας καλεί τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, την μεν πρώτη προκειμένου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα, τη δε δεύτερη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE