Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Η Κυπριακή Δημοκρατία καταδικάζει ανεπιφύλακτα την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που διενεργήθηκε στο Λονδίνο, στις 22 Μαρτίου 2017, και εκφράζει την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της στην Κυβέρνηση και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, «τη δύσκολη αυτή στιγμή, οι σκέψεις όλων είναι, πρωτίστως, με τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Προστίθεται τέλος ότι η Κύπρος στέκεται στο πλευρό του Ηνωμένου Βασιλείου και των άλλων διεθνών της εταίρων και συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.