ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό – Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό – Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης

Η έρευνα αφορούσε την δράση της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων και του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης Αρχηγείου,  διεξήγαγαν το απόγευμα της Τετάρτης 22/3 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 4 παιγνιομηχανές, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια, ενώ ο ιδιοκτήτης του  υποστατικού οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση.
         
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE