Θα συνέλθει η Cobra υπό την Πρωθυπουργό Μέι και αν χρειαστεί θα ζητηθεί σύμπραξη του στρατού

Θα συνέλθει η Cobra υπό την Πρωθυπουργό Μέι και αν χρειαστεί θα ζητηθεί σύμπραξη του στρατού

Η Βρετανίδα Πρωθυπουργός αναμένεται ότι θα συγκαλέσει αργότερα την επιτροπή αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, γνωστή ως Cobra, ενώ στους τέσσερις έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στο κοινοβούλιο του Λονδίνου που η αστυνομία χαρακτηρίζει τρομοκρατική επίθεση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εφόσον κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί η σύμπραξη του στρατού.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται ο δράστης της επίθεσης, ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι στην πύλη εισόδου των οχημάτων στο κοινοβούλιο και δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που λίγο νωρίτερα ο δράστης είχε ρίξει πάνω στο πλήθος στη γέφυρα του Γουέστμινστερ.
 
Η αστυνομία ανέφερε ότι η «τεράστια» επιχείρησή της είναι ακόμα σε εξέλιξη, σημειώνοντας πάντως ότι πιστεύεται πως ο δράστης ενεργούσε μόνος. Έχουν υπάρξει μαρτυρίες για δεύτερο επιβαίνοντα στο μοιραίο αυτοκίνητο.
 
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή αλλά να μην ανησυχούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE