Παραλήρημα Ερντογάν: «Θα αντιμετωπίζουμε τους Ευρωπαίους με μάσκα σαν κακοποιούς»

Παραλήρημα Ερντογάν: «Θα αντιμετωπίζουμε τους Ευρωπαίους με μάσκα σαν κακοποιούς»

Σαν κακοποιούς θα αντιμετωπίζουν πλέον τους Ευρωπαίους που εμφανίζονται απέναντί τους με μάσκα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

“Απευθύνομαι στους Ευρωπαίους που μας κουνάνε το δάχτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που παραγκωνίζεται. Αν βγουν μπροστά μας με μάσκες πλέον αποφασίσαμε να τους συμπεριφερθούμε ως κακοποιούς. Βγες σαν παλικάρι και πες έχω θέμα με την Τουρκία, θέλω να διαμελιστεί, και να δουν όλοι ποιος είναι τί.

Για τον Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος είναι στη φυλακή και το Βερολίνο ζητά να σταλεί στο Βερολίνο ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι και ο ίδιος ζήτησε να επιστραφούν στην Τουρκία 4500 μέλη του ΡΚΚ αλλά η Γερμανία του απαντά ότι η υπόθεσή είναι στο δικαστήριο. “Τότε αφήστε να κοιτάξει και εμάς το δικαστήριο. Κι εμάς για την υπόθεσή του αποφασίζει το δικαστήριο. Επειδή και σε μας το δικαστήριο είναι ανεξάρτητο, δεν μπορούμε να ανακατευόμαστε”, είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE