ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου Θεοφάνους – Γιατρός του Μακάρειο Νοσοκομείου

ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου Θεοφάνους – Γιατρός του Μακάρειο Νοσοκομείου

Ολοκληρώθηκε γύρω στο μεσημέρι της Τετάρτης 22/03 η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Φειδία Θεοφάνους ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός έξω από την οικία του στην Πάφο την Τρίτη 21/03.

Την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 83χρονο γιατρού Φειδία Θεοφάνους, διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με την κ. Παπέττα, ο Θεοφάνους υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού εμφράγματος, επί εδάφους στεφανιαίας νόσου.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για γιατρό και πρώην διοικητικό στελέχος του Μακάρειο Νοσοκομείου. Ο άτυχος Φειδίας Θεοφάνους έπασχε από χρόνιο διαβήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού άντρα που εντοπίστηκε έξω από σπίτι στο Νέο Χωριό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Η ταχύτητα στην υλοποίηση των μέτρων στήριξης αποτελεί κρίσιμο δείκτη όχι μόνο της ανταπόκρισης του κρατικού μηχανισμού αλλά και της πολιτικής βούλησης να σταθεί η Πολιτεία στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE