ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Με την έκθεση ψυχιάτρου παρουσιάζεται στο Κακουργιοδικείο ο Θωμά

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Με την έκθεση ψυχιάτρου παρουσιάζεται στο Κακουργιοδικείο ο Θωμά

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού αναμένεται να τεθεί την Τετάρτη 22/3 η έκθεση ψυχιάτρου, από τον οποίον ζήτησε να εξεταστεί ο 31χρονος Χριστάκης Θωμά, που κατηγορείται για την υπόθεση του τριπλού φονικού της 24ης Νοεμβριου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούσας αρχής, το Κακουργιοδικείο είχε εγκρίνει στην προηγούμενη δικάσιμο το αίτημα της υπεράσπισης για εξέταση του Θωμά από ψυχίατρο, ως εκ τούτου αναβλήθηκαν οι τελικές αγορεύσεις των δυο πλευρών.
 
Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή.  Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE