ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε χώρο διασκέδασης μετά από καταγγελία– Κατάσχεσαν ό,τι βρήκαν ως τεκμήρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε χώρο διασκέδασης μετά από καταγγελία– Κατάσχεσαν ό,τι βρήκαν ως τεκμήρια

Γύρω στις 10.50μ.μ. της Τρίτης 21/3, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε υποστατικό στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 50χρονου, μετά από επανειλημμένα παράπονα που έγιναν για οχληρία.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, μετέδιδε μουσική με τη χρήση μεγαφώνων χωρίς άδεια και εξέθετε προς πώληση οινοπνευματώδη ποτά χωρίς άδεια. 

Ακολούθως, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένας ενισχυτής, ένα μεγάφωνο, ένα μικρόφωνο και άλλα αντικείμενα. 

Ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστήριο. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE