ΠΑΦΟΣ: 83χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του – Βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές

ΠΑΦΟΣ: 83χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του – Βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές

Ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 83 ετών βρέθηκε νεκρός σε περιοχή στην Πάφο.

Σε 83χρονο άνδρα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε γύρω στις 13:45 το μεσημέρι της Τρίτης 21/3 σε περιοχή κοντά στα Λουτρά της Αφροδίτης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για να εξετάσει τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Υπενθυμίζουμε πως το άψυχο σώμα του 83χρονο άνδρα βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το όχημά του σε δρόμο στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, κοντά σε διαμερίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος άνδρας είναι Ελληνοκύπριος κάτοικος Λευκωσίας και βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές. 

Δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπως και ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Εντοπισμός νεκρού άντρα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE