ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Προδρόμου εξόργισε την Κενεβέζου με αφορμή συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αναστασιάδης – «Σας παρακαλώ πολύ, πραγματικά με προσβάλλετε!» - VIDEO

Ο Προδρόμου εξόργισε την Κενεβέζου με αφορμή συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αναστασιάδης – «Σας παρακαλώ πολύ, πραγματικά με προσβάλλετε!» - VIDEO

Τον εκνευρισμό της Αιμιλίας Κενεβέζου προκάλεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, όταν η δημοσιογράφος θεώρησε προσβλητική μια αναφορά του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η συζήτηση στην εκπομπή «ΒΕΤΟ», που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/3), περιστρεφόταν γύρω από το Κυπριακό αλλά και τις Προεδρικές.

Σε κάποιο σημείο και ενώ η συζήτηση βρισκόταν γύρω από την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραμονή όλων των εποίκων, ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι στο δημοψήφισμα του 2004, η κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου, είχε αποδεχτεί να ψηφίσουν και έποικοι. Στην συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας: «Δεν θέλω να πω ότι τους δεχτήκαμε και τελείωσε. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι με τα λόγια…».

Η δημοσιογράφος έλαβε τον λόγο ξεκαθαρίζοντας ότι η εν λόγω αναφορά του Προέδρου Αναστασιάδη για παραμονή όλων των εποίκων έγινε σε συνέντευξη που η ίδια έλαβε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απλά πρέπει να σας πω ότι το θέμα των εποίκων ο Πρόεδρος το δήλωσε σε μένα». Ο  κ. Προδρόμου ρώτησε: «Τι δήλωσε;». Εκείνη τη στιγμή η Αιμιλία Κενεβέζου και η  εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου απάντησαν με μια φωνή «ότι θα μείνουν όλοι», εξηγώντας επακριβώς τι είχε δηλώσει τότε στην συνέντευξη ο Πρόεδρος.

Μετά την πάροδο κάποιων λεπτών τον λόγο έλαβε ο κ. Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ, ο οποίος αμφισβήτησε και αυτός με την σειρά του ότι η Ε/κ πλευρά έχει αποδεχτεί την παραμονή όλων των εποίκων.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Προδρόμου ακούγεται να λέει χαμηλόφωνα κοιτάζοντας την παρουσιάστρια και χαμογελώντας : «Η κυρία Κενεβέζου, λέει ότι το δέχτηκε».

Κάπου εκεί ήρθε ο εκνευρισμός της «σιδηράς κυρίας», η οποία θεώρησε προσβλητική την ατάκα του εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, για να του απαντήσει σε έντονο ύφος: «Όχι σας εξήγησα. Κύριε Προδρόμου σας παρακαλώ πολύ, πραγματικά με προσβάλλετε! Σας εξήγησα τι ελέχθη από τον Πρόεδρο σε έμενα. Είπε ότι η συμφωνία είναι για παραμονή 50 – 60 χιλιάδων εποίκων και μετά οι υπόλοιποι θα πάρουν άδεια εργασίας, η οποία θα επανεξετάζεται από την ομόσπονδη κυβέρνηση ανά πέντε χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εκνευρισμός του Προέδρου στην ερώτηση της Αιμιλίας Κενεβέζου – «Πώς το βγάζετε τούτο το συμπέρασμα;» - VIDEO

Η διαφωνία συνεχίστηκε με την κυρία Κενεβέζου να απευθύνεται στον κ. Προδρόμου υπενθυμίζοντας του ότι δεν είναι η ίδια που διαπραγματεύεται το Κυπριακό αλλά η δουλειά της είναι να κάνει εκπομπή και τον προέτρεψε να σταματήσει να πυροβολεί τον ταχυδρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Το επίμαχο σημείο με την αναφορά του Προέδρου για την παραμονή των εποίκων:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



LIVE Μετάδοση από το Προεδρικό: Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

LIVE Μετάδοση από το Προεδρικό: Η Κύπρος γιορτάζει 20 χρόνια από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top