ΚΥΠΡΟΣ: Φόβος για την γυναίκα με φυματίωση που το έσκασε από το Νοσοκομείο – Την αναζητούν για δεύτερη ημέρα

ΚΥΠΡΟΣ: Φόβος για την γυναίκα με φυματίωση που το έσκασε από το Νοσοκομείο – Την αναζητούν για δεύτερη ημέρα

Αλλοδαπή γυναίκα διέφυγε από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλευόταν με συμπτώματα φυματίωσης και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η αναζήτηση άρχισε την Δεύτερα (20/3) στις 3:45 το απόγευμα μετά από καταγγελία υπευθύνου του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι 50χρονη γυναίκα από την Ινδία η οποία νοσηλευόταν με συμπτώματα φυματίωσης εγκατέλειψε χωρίς άδεια το νοσηλευτήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι στη φυγή της πρωτεύοντα ρόλο διαδραμάτισε ο γιος της.

Η Αστυνομία πρώτιστα έθεσε τα ονόματα μάνας και γιου στον κατάλογο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ συνεχίζει τις προσπάθειες εντοπισμού τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.