Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Τα μαρούλια, για τα οποία ο Ε/κ δεν κατείχε τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα που να νομιμοποιούν τη διακίνησή τους από τα κατεχόμενα, καθώς επίσης και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη διακίνησή κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων έκανε αποδεκτό αίτημα για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης με την καταβολή συνολικού ποσού ύψους €900, εκ των οποίων τα €400 αφορούν το συμβιβαστικό ποσό και τα €500 αφορούν το ποσό απόδοσης του οχήματος που κατασχέθηκε.
Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών, το όχημα επιστράφηκε στον ιδιόκτητη του, ενώ τα είδη που κατασχέθηκαν, εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφούν σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις