ΕΓΚΩΜΗ: Πυροβόλησαν δυο φορές την κεντρική είσοδο του 66χρονου – Ζημιές και στο σαλόνι

ΕΓΚΩΜΗ: Πυροβόλησαν δυο φορές την κεντρική είσοδο του 66χρονου – Ζημιές και στο σαλόνι

Πυροβολισμοί έπληξαν τα ξημερώματα της Δευτέρας την οικία 66χρονου, στη Λευκωσία, προκαλώντας ζημιές σε εξωτερική πόρτα της οικίας.

Οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν γύρω στις 2:20π.μ.. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, εναντίον της οικίας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί, οι οποίοι πιθανόν να προήλθαν από κυνηγετικό όπλο και οι οποίοι προκάλεσαν ζημιά σε αλουμινένια, συρόμενη πόρτα του σαλονιού της οικίας. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΓΚΩΜΗ: Έπεσαν πυροβολισμοί – Αποκλείστηκε η σκηνή

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE