ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ομάδα αστυνομικών πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα έξι παιδιών επειδή τους μύριζε γκάζι στο αυτοκίνητό του. Θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ομάδα αστυνομικών πυροβόλησε και σκότωσε πατέρα έξι παιδιών επειδή τους μύριζε γκάζι στο αυτοκίνητό του. Θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος Μάικλ Άντονι Πέρεζ, πατέρας έξι παιδιών έλαβε σήμα αστυνομικών να σταματήσει το φορτηγάκι που οδηγούσε για να τον ελέγξουν.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι μύρισαν γκάζι ή βενζίνη και θέλησαν να κάνουν έλεγχο. Ο Πέρεζ δεν υπάκουσε και άρχισε καταδίωξη που κατέληξε σε ένα πάρκινγκ. Εκεί τον εγκλώβισαν.

Ο άνδρας όμως συνέχισε να αρνείται να κατέβει από το όχημα. Η οργανωμένη ομάδα των αστυνομικών επιστράτευσε μάνικες νερού και έσπασετα τζάμια με γκλομπ. Ρίχνοντας πάνω του νερό με πίεση τον ανάγκασαν να βγει.

Τότε τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Η δικαιολογία τους ήταν ότι ο οδηγός έκρυβε πάνω του ένα μαχαίρι. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Οι αστυνομικοί μύρισαν γκάζι ή βενζίνη και θέλησαν να κάνουν έλεγχο.

Όταν πείστηκε να κατέβει, είχε το ένα του χέρι κρυμμένο στην πλάτη του. Όταν διαπίστωσαν ότι κρατούσε μαχαίρι, πυροβόλησαν».

Δείτε το βίντεο στην mixanitouxronou.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE