Στις κάλπες τα μέλη του Κινήματος Αλληλεγγύη - Εκλέγουν την νέα ηγεσία

Στις κάλπες τα μέλη του Κινήματος Αλληλεγγύη - Εκλέγουν την νέα ηγεσία

Άρχισε από τις 09:00 το πρωί της Κυριακής (19/03) η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις πρώτες εκλογές του Κινήματος Αλληλεγγύη, την Κυριακήν στις 12:00 το μεσημέρι, στα Κεντρικά Γραφεία της Αλληλεγγύης στη Λευκωσία.

 Η ψηφοφορία για ανάδειξη του Αναπληρωτή Προέδρου και των τριών Αντιπροέδρων του Κινήματος, θα διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου, από τις 09.00 – 17.00, στα κάτωθι Επαρχιακά Γραφεία του Κινήματος:

1.         Κεντρικά Γραφεία (Αθαλάσσας 60, 2023 Στρόβολος)

2.         Επαρχιακά Γραφεία Λεμεσού (Θεσσαλονίκης 34, 3025 Λεμεσός)

3.         Επαρχιακά Γραφεία Πάφου (Νικολάου Νικολαΐδη 1, Διαμέρισμα 202, 8010 Πάφος)

4.         Επαρχιακά Γραφεία Λάρνακας (Αγίου Γεωργίου Μακρή 64, Πολυκ.  Άννα Μαρία Λένα,6037 Λάρνακα)

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων σε όλες τις επαρχίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE