Λευκωσία: Σοβαρό τροχαίο στο ΓΣΠ – Ίσα που πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν καεί ζωντανός

Λευκωσία: Σοβαρό τροχαίο στο ΓΣΠ – Ίσα που πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν καεί ζωντανός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 19/03 κοντά στο κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 03:57 τα ξημερώματα της Κυριακής 19/03 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα μάρκας VW Golf  παρά τον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.12.

Το όχημα ανατράπηκε σε χωράφι μετά από δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενα άτομο το οποίο επέβαινε στο όχημα εξήλθε από μόνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο μέρος του επεισοδίου . 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς  χρησιμοποιήθηκε  αυλός τυλιχτηρά από το νερό των οχημάτων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λόγω του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE