Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Λάρνακα – Άγρια καταδίωξη με φόντο τα ναρκωτικά

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Λάρνακα – Άγρια καταδίωξη με φόντο τα ναρκωτικά

Η Αστυνομία συνέλαβε τρία πρόσωπα για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της ΥΚΑΝ στην Αραδίππου ανέκοψαν για έλεγχο  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα για να αρχίσει μια ολιγόλεπτη καταδίωξη από τους άνδρες της Δίωξης. Σ' αυτό το διάστημα ο συνοδηγός  θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο του οχήματος ένα νάιλον  σακούλι το οποίο, όπως  διαπιστώθηκε αργότερα, περιείχε 14 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Με την ακινητοποίηση του οχήματος οι  αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δύο επιβαίνοντες. Επρόκειτο για αδέλφια από την Αραδίππου, 37 και 22 χρόνων, αντίστοιχα τα οποία και τέθηκαν υπό κράτηση.

Στη Λάρνακα εξάλλου η Αστυνομία συνέλαβε ένα 20χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE