ΓΕΡΣΜΑΣΟΓΕΙΑ: Έκαναν «φτερά» χρυσαφικά και τσάντες αξίας 55 χιλιάδων ευρώ - Το λάθος του 41χρονου επιχειρηματία

ΓΕΡΣΜΑΣΟΓΕΙΑ: Έκαναν «φτερά» χρυσαφικά και τσάντες αξίας 55 χιλιάδων ευρώ - Το λάθος του 41χρονου επιχειρηματία

Με λεία πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ έφυγαν οι άγνωστοι διαρρήκτες από διαμέρισμα στην Γερμασόγεια.

Η διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/03 σε διαμέρισμα 41χρονου άντρα, επιχειρηματία από την Ρωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος Ρώσος κατήγγειλε πως άγνωστοι μπήκαν στην οικία του και έκλεψαν χρυσαφικά, ρούχα και τσάντες συνολικής αξίας 54.250 ευρώ.

Οι διαρρηκτές εισήλθαν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου από ανασφάλιστη συρόμενη αλουμινένια πόρτα.

Δυστυχώς τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχε σύστημα συναγερμού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE