Τραγωδία: Δύο νεκροί στο Γαλλικό «Survivor» - VIDEO

Τραγωδία: Δύο νεκροί στο Γαλλικό «Survivor» - VIDEO

Το γαλλικό Survivor έχει διακοπεί επ’αόριστον μετά το θάνατο ενός παίκτη και ενός γιατρού.

Ο γιατρός πρώτων βοηθειών αυτοκτόνησε μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τα ΜΜΕ. Ο Τιέρι Κόστα άφησε χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει, ο λόγος είναι ο παίκτης που «έφυγε» από τη ζωή, την πρώτη, μάλιστα, ημέρα των γυρισμάτων, υπό την δική του επίβλεψη. «Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες».

Ο Ζεράλ Μπαμπίν «έφυγε» από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στην Καμπότζη, στις 22 Μαρτίου. Μπορεί ο θάνατος του να ήταν από φυσικά αίτια, αλλά όλοι κατηγόρησαν τον Τιέρι Κόστα.

Από ladiesmagazine.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.