Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε αγαπημένος μας τραγουδιστής - «Καλό Παράδεισο μανούλα μου»

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε αγαπημένος μας τραγουδιστής - «Καλό Παράδεισο μανούλα μου»

Στα μαύρα ντύθηκε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, αφού μετά από την ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:«Καλό Παράδεισο μανούλα μου».

Στο πένθος βυθίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής, αφού «έφυγε» από την ζωή η μητέρα του.

Η 85χρονη μητέρα του τραγουδιστή είχε σάκχαρο και πριν από λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε περισσότερα στο THEMA SPORTS: «Καλό παράδεισο μανούλα μου» ​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.