ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03 στα Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα, στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε εμπορικό όχημα μάρκας Opel Astra  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά την εκκλησία Απ. Βαρνάβα στα Πολεμίδια Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:50.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από πυρκαγιά σε σωρό από καιόμενα ξύλα και σπρώχτηκε από ομάδα ανηλίκων στην πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη ανήλικων. Τη  υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE