Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Μικρός δήλωνε «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε ότι μετά τη ξενιτιά στη Ρουμανία και την επιστροφή του στην Κύπρο, έφτασε μία ανάσα από το να αναλάβει την Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, όμως κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, όπου έζησα αξέχαστες στιγμές. Ζηλεύω τον Πρόδρομο, είναι καθηγητής και θα ήθελα να ήμουν στην θέση του».

Δείτε ΕΔΩ τι είπε για την Ομόνοια 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE