Ανεπιθύμητο στέλεχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για την Κυβέρνηση των Κατεχομένων, ο Μούσσα

Ανεπιθύμητο στέλεχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για την Κυβέρνηση των Κατεχομένων, ο Μούσσα

“Ρersona non grata” κήρυξε η “κυβέρνηση” τον Χουσείν Μούσσα, οικονομικό διευθυντή και στέλεχος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η εν λόγω απόφαση του “υπουργικού συμβουλίου” λήφθηκε στις 28 Φεβρουαρίου και διατυπώθηκε στην “επίσημη εφημερίδα του κράτους”.

Ο Μούσσα, Λιβανικής καταγωγής, πήρε την υπηκοότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και γι` αυτό θεωρείται “μη επιθυμητό πρόσωπο” από την “κυβέρνηση” στα κατεχόμενα.

 Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE