Τέρμα οι εικασίες! Μάθετε τι είναι τελικά το εξόγκωμα στην κοιλιά της Σόφης Πασχάλη! ΦΩΤΟ

Τέρμα οι εικασίες! Μάθετε τι είναι τελικά το εξόγκωμα στην κοιλιά της Σόφης Πασχάλη! ΦΩΤΟ

Τα σενάρια πολλα... η αλήθεια μόνο μια.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την Σόφη Πασχάλη να αγωνίζεται θα έχουν παρατηρήσει το εξόγκωμα στην κοιλιά της, το οποίο είναι σαν μπαλάκι.

Σύμφωνα με το dimitra.youweekly.gr αυτό που έχει η καθηγήτρια γιόγκα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κήλη και το σημάδι είναι από αυτό.

Συγκεκριμένα, η Σόφη Πασχάλη, έχει κοιλιακή κήλη, η οποία είναι η πιο συχνή κήλη και συμβαίνει όταν ένα κοιλιακό όργανο ή ένας λιπώδης ιστός εξέχει μέσα από μια αδυνατισμένη περιοχή του κοιλιακού τοιχώματος, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα εξόγκωμα. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, το έχουν πολλοί άνθρωποι και ιδιαίτερα οι αρκετά γυμνασμένοι!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE