Ελένη - Πάνος - Ελισάβετ! Ποιος αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών; VIDEO

Ελένη - Πάνος - Ελισάβετ! Ποιος αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών; VIDEO

Το ύφος ορισμένων πρόδωσε πολλά... όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα του ατόμου που το κοινό επέλεξε για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Εκτός Survivor βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ (16/3) η Ελένη Δάρρα μετά από την ψηφοφορία του κοινού που επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Πάνο Αργιανίδη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είχα μια διαίσθηση ότι θα συνέβαινε αυτό. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω και θα το κάνω με χαρά γιατί είναι επιλογή του κόσμου και θα την σεβαστώ. Από τη μία είναι η ανάγκη μου να επιστρέψω στην κόρη μου και από την άλλη ήθελα να συνεχίσω και να προσφέρω στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Δάρρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE