ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχαν κάψει την είσοδο του ινστιτούτου το βράδυ και το πρωί το ανατίναξαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχαν κάψει την είσοδο του ινστιτούτου το βράδυ και το πρωί το ανατίναξαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Στόχος εμπρησμού έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/3) το ινστιτούτο αισθητικής στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου το οποίο το επόμενο πρωί δηλαδή της Παρασκευής (17/3) τυλίχθηκε ολοσχερώς στις φλόγες μετά από έκρηξη.

Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης ότι υπήρχε ζημιά στην κύρια είσοδο του ινστιτούτου.

Από έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλη πυρκαγιά η οποία έσβησε από μόνη της. Η πυροσβεστική κατέληξε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Την Παρασκευή το πρωί σημειώθηκε έκρηξη στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εκτεταμένες φλόγες και να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες η επιχείρηση μετά την έκρηξη – Αστυνομία και Πυροσβεστική στη σκηνή - VIDEO

 

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία και η Αστυνομία αποκλείοντας τη σκηνή.

Δείτε βίντεο από την προσπάθεια για κατάσβεση της:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκρηξη στη Λεμεσό - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.