'Eκρηξη πακέτου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, τραυματισμός ενός προσώπου

'Eκρηξη πακέτου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, τραυματισμός ενός προσώπου

Μια επιστολή εξερράγη όταν ανοίχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο Παρίσι και ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά, σύντομα με αστυνομικές πηγές.

Η Αστυνομία στο Παρίσι ανακοίνωσε στο Twitter τη διεξαγωγή μιας επιχείρισης στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας μετά τον τραυματισμό ενός προσώπου ύστερα από έκρηξη ενός ύποπτου πακέτου.

"`Ενας φάκελος εξερράγη μετά που ανοίχτηκε και ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στα γραφεία του ΔΝΤ", είπε αστυνομική πηγή στο Ρόιτερς.

Το περιστατικό σημειώνεται έξι εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία και ενώ η ελληνική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για μια βόμβα που στάληκε με πακέτο στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Τετάρτη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.