ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγητής φέρεται να κτύπησε το κεφάλι μαθητή στο θρανίο – Στο νοσοκομείο ο 13χρονος

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγητής φέρεται να κτύπησε το κεφάλι μαθητή στο θρανίο – Στο νοσοκομείο ο 13χρονος

Η Αστυνομία Λεμεσού, διερευνά υπόθεση βίας στο σχολείο, μετά την καταγγελία του πατέρα του 13χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ενημέρωση τώρα» στο MegaOne, το περιστατικό συνέβη σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, ο καθηγητής επιτέθηκε στο παιδί του την ώρα του μαθήματος και μάλιστα του κτύπησε το κεφάλι στο θρανίο.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται, αφού σύμφωνα με τον πατέρα του, ένιωθε ζάλη μετά το κτύπημα, ενώ αποκόμισε και τραύμα στο μέτωπο.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE