ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος ήθελε να ταξιδέψει όμως τον «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί – Του πέρασαν χειροπέδες

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος ήθελε να ταξιδέψει όμως τον «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί – Του πέρασαν χειροπέδες

Γύρω στις 11.20 το πρωί της Τετάρτης 15/3, μετέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, 65χρονος με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλο προορισμό.

Από το διαβατηριακό έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του 65χρονου βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα απάτης και εμπορικής απάτης, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των χρονολογιών 2013 – 2015 στη Ρωσία.

Ο 65χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE