Αποκαλυπτικό: Πρώην Star Κύπρος η Κύπρια ηθοποιός θύμα ξυλοδαρμού! ΦΩΤΟ

Αποκαλυπτικό: Πρώην Star Κύπρος η Κύπρια ηθοποιός θύμα ξυλοδαρμού! ΦΩΤΟ

Μια γυναίκα που γεύτηκε δόξα και τιμές, αλλά πλέον κρύβεται...

Η Αίμιλη Παπαδοπούλου έγινε ευρέως γνωστή το 1991, όταν στέφθηκε στα κυπριακά καλλιστεία «Carlsberg», «Star Κύπρος 1991», την χρονιά που στο διαγωνισμό έλαβε μέρος και η Γιώτα Κουφαλίδου και είχε βγει «Αναπληρωματική Star Κύπρος 1991».

Η Κύπρια καλλονή είχε λάβει μέρος στο Miss Universe 1992 με μια αξιόλογη συμμετοχή, κατά την οποία εκπροσώπησε την πατρίδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Διαβάστε επίσης: Κύπρια ηθοποιός κατηγορεί τον πρώην της για ξυλοδαρμό! VIDEO - ΦΩΤΟ

Δείτε σχετικό video από τον διαγωνισμό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.