«Μυστήρια» έκρηξη κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού - Τι έδειξαν οι έρευνες

«Μυστήρια» έκρηξη κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού - Τι έδειξαν οι έρευνες

Μια μυστήρια έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/3) στη Λεμεσό κοντά από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Περιπολικά διενεργούσαν έρευνες όλο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε, με την έκρηξη να είχε θεωρηθεί ως άλυτο μυστήριο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που τύχαμε, γύρω στις 10:00 το πρωί φέρεται να εντοπίστηκε ενδεχομένως ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα πληροφορίες, σημειώνουν ότι φέρεται να πρόκειται για υποστατικό όπου στεγαζόταν ταξιδιωτικό γραφείο.

Το εν λόγω υποκατάστημα της εταιρίας σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση φέρεται να έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE