Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς κατάφερε ο Λώρης να την κάνει «κομμάτια»; ΦΩΤΟ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς κατάφερε ο Λώρης να την κάνει «κομμάτια»; ΦΩΤΟ

Όχι δεν είναι δύσκολος συνεργάτης ο Κύπριος, απλά το σενάριό του είναι απαιτητικό...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν' αρχινήσει» και η ηθοποιός για τις ανάγκες της σειράς του Alpha πρέπει να μάθει ιππασία, αλλά και ξιφομαχία. 

Και τα δύο αθλήματα έχουν βαθμό δυσκολίας και για τον λόγο αυτό κάνει εντατική προπόνηση, ούτως ώστε το αποτέλεσμά στην σειρά να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της «πτώμα» στο κρεβάτι και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Η κατάστασή μου μετά από δυο ώρες ιππασία και τρεισίμιση ώρες προπόνηση με μεσαιωνικό ξίφος , σερί...».


 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE