Γιάννης Μάργαρης: Η δήλωση του Κύπριου νικητή στο «The Voice» που μας ξάφνιασε

Γιάννης Μάργαρης: Η δήλωση του Κύπριου νικητή στο «The Voice» που μας ξάφνιασε

Απέδειξε ότι η υπομονή και η επιμονή του τον αντάμειψαν καθώς σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του είπε κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Τι ήταν αυτό; Η αποτυχία του στο Voice 2 από το οποίο κόπηκε πριν καν φτάσει μπροστά στους κριτές.

Ο νικητής του The Voice μίλησε στο Tv Εθνος για την συμμετοχή του στο talent show και την συνεργασία του με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Το είδα και είπα θα το κάνω. Ήταν η δεύτερη φορά μια και είχα δηλώσει συμμετοχή και στο «The Voice 2». Τότε είχα κοπεί από τα pre auditions. Δεν με έδειξε η τηλεόραση. Δεν έφθασα καν στα blind auditions» δήλωσε o Γιάννης Μάργαρης και εξήγησε γιατί διάλεξε την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

«Τον διάλεξα γιατί είδα στα μάτια του τον άνθρωπο και μετά τον καλλιτέχνη. Πλέον τον θεωρώ οικογένεια μου. Μπορώ να συζητήσω τα πάντα μαζί του. Από οικογενειακά μου προβλήματα μέχρι τις αναζητήσεις μου σε σχέση με τη μουσική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE