Ποιος μάνατζερ ράγκμπι; Δείτε τον Πάνο από τους «Μαχητές» να «κοουτσάρει» κορίτσια που γυμνάζονται χορεύοντας - VIDEO

Ποιος μάνατζερ ράγκμπι; Δείτε τον Πάνο από τους «Μαχητές» να «κοουτσάρει» κορίτσια που γυμνάζονται χορεύοντας - VIDEO

Πολλοί τον γνώρισαν στο Survivor. Άλλοι τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στο Deal του Φερεντίνου τον Νοέμβριο. Φαίνεται όμως ότι ο συνεχώς τραυματίας παίκτης των «μαχητών» ήταν ιδιαίτερα δραστήριος από πολύ πιο πριν.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αργιανίδη ο οποίος σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται ότι πέραν από το….ράγκπι διδάσκει και ένα ιδιαίτερο είδος γυμναστικής, αυτό που παρουσίαζε ο γνωστός «Πάρης-Παρούμπας» σε μια δική του, κατώτερη βέβαια version.

Απολαύστε τον Πάνο  ο οποίος σίγουρα μετά τη συμμετοχή του είδε τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν και παρά το γεγονός ότι έχει «αποκτήσει» πολλούς haters, μερίδα του κόσμου τον «πάει» με τα χίλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE