ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 10χρονου - Πριν από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 10χρονου - Πριν από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά του

Ο 10χρονος Ανδρέας Παναγιώτου είναι το νέο θύμα του θανατηφόρου ατυχήματος που σημειώθηκε στη Μέσα Γειτονιά νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (γύρω στις 15:00, 14/03).

Από τη στιγμή που οι οικείοι του ενημερώθηκαν από την Αστυνομία, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. 

Ο μικρός Ανδρέας είχε τα γενέθλιά του πριν από περίπου έναν μήνα. Είχε γεννηθεί στις 17 Φεβρουαρίου του 2007. 

Ο 10χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που διασταύρωνε την οδό Κωστή Παλαμά για να μεταβεί στο σπίτι του. Εν συνεχεία κτυπήθηκε από άλλο όχημα, χωρίς να φέρει ευθύνη ο οδηγός του. 

Το παιδάκι έχασε τη ζωή του παρά την αγωνιώδη μάχη των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού να το κρατήσουν στη ζωή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 24χρονου οδηγού – «Πετούσε» λένε μαρτυρίες

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε το 10χρονο αγγελούδι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 8χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε παιδί στην Κωστή Παλαμά κι εγκατέλειψε τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE