ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία – 3χρονο παιδί «έπαιζε» με πετρέλαιο και ξέσπασε φωτιά – Σωτήρια επέμβαση πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία – 3χρονο παιδί «έπαιζε» με πετρέλαιο και ξέσπασε φωτιά – Σωτήρια επέμβαση πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας

Παιδί που έπαιζε με στερεό πετρέλαιο παραλίγο να καεί ζωντανό.

 Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσίας στις 16.55 το απόγευμα της Δευτέρας 13/3 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  ισόγειο ιδιωτική κατοικία στην οδό Δημοκρίτου στα Λειβάδια στη Λάρνακα. 

Ανήλικο παιδί ηλικίας 3 χρόνων έπαιζε με στερεό πετρέλαιο το οποίο αφού το άναψε, του έπεσε στον καναπέ του δωματίου. Το παιδί δεν έπαθε οτιδήποτε. 

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν επίπλωση του δωματίου, ενώ από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε όλο το δωμάτιο. 

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από πυροσβέστη που ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο του περιστατικού . 

Ανταποκρίθηκε για το περιστατικό ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα αλλά περιορίστηκε στην επιθεώρηση μόνο καθότι η πυρκαγιά είχε ήδη περιοριστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE