ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για παράνομη κατοχή, διακίνηση και πώληση τσιγάρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για παράνομη κατοχή, διακίνηση και πώληση τσιγάρων

Στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της παράνομης κατοχής, διακίνησης και πώλησης τσιγάρων και καπνικών προϊόντων για τα οποία δεν καταβάλλονται οι σχετικοί δασμοί, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα γύρω στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 12/3 στο αυτοκίνητο 56χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σε παζαράκι σε περιοχή της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 59 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών, καθώς και 37 πακέτα τσιγάρων για τα οποία φαίνεται ότι δεν καταβλήθηκαν οι σχετικοί δασμοί.

Ο 56χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από μέλη του Τμήματος Τελωνείου για τα περαιτέρω.

Ο ΟΠΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείου Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE